ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Μάιερ ζήτησε μεταγραφή στην Premier League

Schalke's Max Meyer challenges for the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and SC Freiburg in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Dec. 17, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Schalke's Max Meyer challenges for the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and SC Freiburg in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Dec. 17, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ένας ακόμη ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Σάλκε οδεύει προς την έξοδο, καθώς ο Μαξ Μάιερ φέρεται να έχει ζητήσει να μεταγραφεί στην Premier League. Ποια τα φαβορί για την απόκτηση του 21χρονου.

Τον ίδιο δρόμο με τον Λερουά Σανέ είναι έτοιμος να ακολουθήσει ο Μαξ Μάιερ, με τον 21χρονο να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Σάλκε να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Premier League το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Bild".

Το τρέχον συμβόλαιο του Γερμανού μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2018 και με τις προσπάθειες των "βασιλικών μπλε" να το επεκτείνουν να έχουν αποβεί άκαρπες, η άμεση πώλησή του αποτελεί την πλέον συμφέρουσα λύση και για τις δύο πλευρές.

Το κόστος του αναμένεται να φτάσει γύρω στα 20.000.000 ευρώ, ενώ φαβορί για την απόκτησή του είναι η Λίβερπουλ, κατόπιν έντονου ενδιαφέροντος του Γιούργκεν Κλοπ. Οι άλλοι υποψήφιοι προορισμοί του είναι οι Τότεναμ και Έβερτον.

Εάν το επικρατέστερο σενάριο γίνει πραγματικότητα και ο Μάιερ αποχωρήσει από τη Σάλκε, θα είναι το έκτο σπουδαίο προϊόν της ακαδημίας της Σάλκε που φεύγει από τη "Veltins Arena" τα τελευταία χρόνια, μετά τους Μεσούτ Εζίλ, Μάνουελ Νόιερ, Γιούλιαν Ντράξλερ, Ζοέλ Ματίπ και Σανέ.

Μάλιστα, ο έτερος παίκτης που έχει βγει από την ακαδημία, Σέαντ Κολάσινατς, πρόκειται να αποχωρήσει επίσης το καλοκαίρι που μας έρχεται (πιθανότερος προορισμός του είναι η Γιουβέντους), καθώς το συμβόλαιό του λήγει και ο Βόσνιος δεν προτίθεται να το ανανεώσει.

Ο Μάιερ έχει πραγματοποιήσει 160 εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάλκε, κατά τις οποίες έχει πετύχει 21 γκολ και έχει μοιράσει 23 ασίστ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ