ΓΕΡΜΑΝΙΑ

O Λαμπαντία αναλαμβάνει την Βόλφσμπουργκ

O Λαμπαντία αναλαμβάνει την Βόλφσμπουργκ
AP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Ο Μάρτιν Σμιτ παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από τη Βόλφσμπουργκ και οι "λύκοι" βρήκαν τη λύση για τον πάγκο στο πρόσωπο του προπονητή των ειδικών αποστολών, Μπρούνο Λαμπαντία.

Μια μέρα μετά από την αιφνιδιαστική παραίτηση του Μάρτιν Σμιτ, η Βόλφσμπουργκ βρήκε καινούριο προπονητή. Ο Μπρούνο Λαμπαντία θα αναλάβει τη γερμανική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Αισθάνομαι έτοιμος, αρκετά ξεκούραστος και ανυπόμονος να δουλέψω στην καινούρια ομάδα μου", είπε ο Λαμπαντία ο οποίος υπέγραψε με τους "λύκους" μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Τελευταία φορά που ο 52χρονος τεχνικός προπόνησε ομάδα ήταν το 2016. Το Σεπτέμβριο εκείνου του έτους απολύθηκε από το Αμβούργο, μετά από 1,5 χρόνο παραμονής του. Πέραν του Αμβούργου, έχει καθίσει στους πάγκους των Ντάρμστατ, Γκρόιτερ Φιρτ, Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδης.

Επιπλέον, ο τεχνικός διευθυντής των "λύκων", Όλαφ Ρέμπε, χαρακτήρισε τον τρίτο προπονητή της Βόλφσμπουργκ για φέτος (Άντρις Γιόνκερ, Σμιτ και τώρα Λαμπαντία) ως έναν πολύ πεπειραμένο τεχνικό, που έχει αποδείξει την ποιότητα του στη Bundesliga.

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 14η θέση της Bundesliga, έναν βαθμό μακριά από τα μπαράζ υποβιβασμού και επτά μακρυά από τον απευθείας υποβιβασμό.

Photo credits: AP Photo/Markus Schreiber

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ