ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Κρούζε της Βόλφσμπουργκ καταναλώνει πολύ πραλίνα

Ο Κρούζε της Βόλφσμπουργκ καταναλώνει πολύ πραλίνα
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ έκαναν συστάσεις στον Μαξ Κρούζε επειδή έτρωγε πολλές φέτες ψωμί με Nutella σε καθημερινή βάση!

Εκατομμύρια άνθρωποι σε καθημερινοί βάση, συνοδεύουν το πρωινό τους με την πραλίνα σοκολάτας με φουντούκι. Ορισμένοι εξ' αυτών, απολαμβάνουν υπέρ το δέον την αγαπημένη τους γεύση, σε σημείο εθισμού και υπερκατανάλωσης...

Ένας από αυτούς είναι ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ, Μάξ Κρούζε, ο οποίος του... δίνει και καταλαβαίνει και μάλιστα δεν το κρύβει! Ήταν, δε, τόσο... προκλητικός στη χειμερινή προετοιμασία της γερμανικής ομάδας στην Πορτογαλία, ώστε ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής τον παρατήρησαν για τις διατροφικές συνήθειες του!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild, ο Κρούζε καθημερινά στο πρωινό έτρωγε 3-4 φέτες ψωμί αλειμμένες με Nutella, με αποτέλεσμα να δεχτεί συστάσεις για τη υπερβολική λήψη ζάχαρης στον οργανισμό του!

Ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς, επιβεβαίωσε εμμέσως το περιστατικό, τονίζοντας ότι "ο Μαξ Κρούζε πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ