ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Γκέτσε ανταποκρίνεται θετικά στην πρώτη φάση της θεραπείας

Dortmund's Mario Goetze sits on the bench during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SV Darmstadt in Dortmund, Germany, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Mario Goetze sits on the bench during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SV Darmstadt in Dortmund, Germany, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο οργανισμός του Μάριο Γκέτσε ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία για τη μυοπάθεια από την οποία πάσχει, όπως γνωστοποίησε η Ντόρτμουντ. Πότε ενδέχεται να επιστρέψει ο Γερμανός διεθνής.

Η Ντόρτμουντ εξέδωσε την πρώτη ενημέρωση μετά από τη σοκαριστική ανακοίνωση για τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος πάσχει από ένα είδος μυοπάθειας που ενδέχεται ακόμα και να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Οι Βεστφαλοί γνωστοποίησαν ότι ο οργανισμός του 24χρονου Γερμανού ανταποκρίνεται θετικά στην πρώτη φάση της θεραπείας στην οποία υποβάλλεται και κατά τη διάρκεια της οποίας δεν είναι σε θέση να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Μπορούσια.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς οι μύες του δεν είναι σε θέση να αντέξουν σε μεγάλη ένταση, εξ ου και οι πολλοί μυικοί τραυματισμοί που έχει υποστεί στην καριέρα του.

Εφόσον ο οργανισμός του συνεχίσει να ανταποκρίνεται θετικά, ο Γκέτσε θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας το καλοκαίρι και σε αυτήν την περίπτωση θα γίνει αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει την εκκίνηση της νέας σεζόν.

"Η Μπορούσια εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Μάριο Γκέτσε, εκ μέρους και των δέκα εκατομμυρίων φιλάθλων της", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ