ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Γαλανόλευκος Νταχάου απέκτησε πρώην Έλληνα μπακ του ΠΑΟΚ

Ο Γαλανόλευκος Νταχάου απέκτησε πρώην Έλληνα μπακ του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ένας πρώην μπακ του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Αραμπατζής, αποδέχθηκε την πρόταση του Γαλανόλευκου Νταχάου και θα αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γερμανίας!

Μία σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ένας ελληνικός σύλλογος που αγωνίζεται στο γερμανικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα (στην Kreisklasse 1 του Μονάχου, στην 9η τη τάξει κατηγορία), ο Γαλανόλευκος Νταχάου.

Όπως ανακοινώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή, το ρόστερ της ομάδας θα ενισχύσει ο Νίκος Αραμπατζής, ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ελλάδας κ-21 δεξιός μπακ.

Ο Μητρουσιώτης ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του από τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου και συνέχισε στον Πανσερραϊκό, προτού κάνει τη μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2006. Μετά από μία τετραετία πήγε στον Ηρακλή και από εκεί ακολούθησαν ΑΕΛ, Εθνικός Άχνας, Παναιτωλικός, ξανά ΑΕΛ, Αιγινιακός και τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην ΑΕ Λευκίμμης.

Σε ηλικία 34 ετών, ο Αραμπατζής είπε το "ναι" στη νέα πρόκληση της καριέρας του, αποδεχόμενος την προσφορά του εκτελεστικού διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Γιώργου Ανδρεάδη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ