ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Έφενμπεργκ στο "τιμόνι" της Πάντερμπορν

Ο Έφενμπεργκ στο "τιμόνι" της Πάντερμπορν
IMAGO/SVEN SIMON

Ο Στέφαν Έφενμπεργκ ανέλαβε κι επίσημα την τεχνική ηγεσία της Πάντερμπορν, η οποία αποτελεί τον πρώτο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ο Στέφαν Έφενμπεργκ φόρεσε, ως ποδοσφαιριστής, τις φανέλες των Γκλάντμπαχ, Μπάγερν, Φιορεντίνα, Βόλφσμπουργκ, Αλ-Αραμπί αλλά και της εθνικής Γερμανίας. Σε ηλικία 47 ετών, πλέον, περνά στην απέναντι όχθη - αυτή του προπονητή - ξεκινώντας την καριέρα του από την Πάντερμπορν.

Η πρώην ομάδα του Γερμανού δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού, Γενς Βέμερ, είναι στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, ούσα μετά από 10 αγωνιστικές στη 15η θέση (πρώτη εκτός ζώνης υποβιβασμού) με μόλις 7 βαθμούς.

Ο Στέφαν Έφενμπεργκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάντερμπορν μέχρι τον Ιούνιο του 2017. "Η χημεία ταιριάζει, ο Έφενμπεργκ είναι ειδικός στο ποδόσφαιρο και ταιριάζει στην ομάδα", υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας, Βίλφριντ Φίνκε.

Η Πάντερμπορν ουσιαστικά "έκλεψε" τον Έφενμπεργκ μέσα από τα χέρια της Μαγιόρκα, με την οποία επίσης ήταν σε διαπραγματεύσεις. Ο 47χρονος Γερμανός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της νέας του ομάδας, την Παρασκευή κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ