ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντεμπούτο με τη Χέρτα ο 20χρονος γιος του Κλίνσμαν

Ντεμπούτο με τη Χέρτα ο 20χρονος γιος του Κλίνσμαν
Τζόναθαν Κλίνσμαν

Την πρώτη του συμμετοχή με τη Χέρτα Βερολίνου ετοιμάζεται να κάνει την Πέμπτη (7/12) στο Europa League κόντρα στην Έστερσουντ ο 20χρονος γιος του Γιούργκεν Κλίνσμαν, Τζόναθαν.

Η Χέρτα έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League. Στον όμιλό της είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς ύστερα από πέντε αγωνιστικές. Στον προπονητή της, Παλ Ντάρνταϊ, δίνεται έτσι η δυνατότητα για δοκιμές.

Όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Ούγγρος προπονητής, ο τερματοφύλακας που θα χρησιμοποιήσει το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 22.05) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Έστερσουντ είναι ο Τζόναθαν Κλίνσμαν. Πρόκειται για τον 20χρονο γιο του άλλοτε σπουδαίου Γερμανού φορ, Γιούργκεν.

Ο Τζόναθαν Κλίνσμαν είναι γεννημένος στις 8 Απριλίου 1997, γεννήθηκε στις ΗΠΑ και προτού πάει στη Χέρτα, ήταν στην UC Berkeley των Ηνωμένων Πολιτειών. "Έχει βελτιωθεί πολύ και μπορούμε να τον δοκιμάσουμε" δήλωσε ο Μαγυάρος προπονητής της ομάδας του Βερολίνου.

Ο νεαρός γκολκίπερ έχει ύψος 1.92 και αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της Χέρτα.

Photo credits: herthabsc.de

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ