ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νίκες για Βόλφσμπουργκ και Κολωνία

Νίκες για Βόλφσμπουργκ και Κολωνία

Η Βόλφσμπουργκ με δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά και η Κολωνία με τρία γκολ από το 75' του αγώνα και μετά επικράτησαν της Φρανκφούρτης και της Στουτγκάρδης αντίστοιχα.

Με το δεξί μπήκαν στην Bundesliga η Βόλφσμπουργκ και η Κολωνία καθώς στα τελευταία παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος επικράτησαν των Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδης αντίστοιχα. Οι πράσινοι μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχαν δυο γκολ και πήραν προβάδισμα με 2-0 καθώς στο 13' ο Πέρισιτς άνοιξε το σκορ και στο 17' ο Ντοστ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 2-1 στο 19' με τον Ρέιναρτζ αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής η Κολωνία πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό με 3-1 επί της Στουτγκάρδης με τα τέσσερα τέρματα να μπαίνουν στο τελευταίο 15 της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μοντέστε στο 75' για να γίνει το 2-0 με τον Ζόλερ στο 77'. Η μείωση του σκορ ήρθε με πέναλτι του Ντιντάβι στο 79' και το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Οσακό.

Η Σάλκε πέρασε από τη Βρέμη, επικρατώντας της τοπικής Βέρντερ με 3-0. Σε αυτό βοήθησαν και οι γηπεδούχοι, με τον Γκέμπρε Σελάσιε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας, γκολ με το οποία η Σάλκε πήρε προβάδισμα. Τσουπό-Μοτίνγκ και Χούντελααρ, απλά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ έκανε την έκπληξη και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά της, στην Bundesliga. Τη νίκη εκτός έδρας, επί τη Μάιντς, με 1-0 "υπέγραψε" ο Χίντερζεερ, στο 66ο λεπτό.

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βασικό, στο κέντρο της άμυνας, η Λεβερκούζεν τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στη Χόφενχάιμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζουμπέρ, αλλά οι "ασπιρίνες" έκαναν την ανατροπή, με τα γκολ των Κίσλινγκ και Μπραντ.

Συναρπαστικό ματς ανάμεσα στην νεοφώτιστη Ντάρμσταντ και το Ανόβερο. Τέσσερα γκολ (2-2), εκ των οποίων ένα αυτογκόλ, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές συγκινήσεις.

Η Χέρτα πέρασε από το Άουγκσμπουργκ με 1-0, χάρη στο γκολ του Καλού με πέναλτι στο 48ο λεπτό. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα, με Μπομπαντίγια και Μπέερεν να βλέπουν έκαστος από δύο κίτρινες κάρτες.

Στην αναμέτρηση που ακολούθησε χρονικά, η Ντόρτμουντ συνέτριψε με 4-0 την Γκλάντμπαχ. Βασικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Πρωταγωνιστής ο Μχιταριάν, με δύο γκολ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίντβαλντ, Γκέμπρα Σελάσιε, Λουκιμιά - Μουλονγκοτί, Βέστεργκααρντ, Γκαρσία, Φριτς (70' Γκρίλιτσχ), Μπαργκφρέντε, Γιουνούζοβιτς, Μπάρτελς (84' Γκάλβεθ), Ούτζαχ, Εζτουναλί (57' Γιόχανσον)

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ρίετερ, Ματίπ, Νάστασιτς (17' Νόιτστάντερ), Αογκό, Τσουπό-Μοτίνγκ, Γκάις, Γκόρετσκα (82' Σάνε), Ντράξλερ, Ντι Σάντο (62' Χέγκερ), Χούντελααρ

ΜΑΪΝΤΖ: Κάριους, Μπούνγκερτ, Μπελ, Μπένγκτσον (85' Μπαλογκούν), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Φράι, Κλέμενς, Σαμπέριο (74' Κου Για-Κίολ), Γιουνούς Μαλί, Νιντερλέχνερ (78' Μούτο)

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Εζκάν, Λέβελς, Ματίπ, Χούμπνερ, Ένγκελ, Γκρομπ (82' Μπάουερ), Ρόζερ, Μοράλες, Λέκι, Χάρτμαν (61' Κατσούνγκα), Χίντερζεερ (86' Μπρεζερί)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Ταχ, Παπαδόπουλος, Ουεντέλ, Κράμερ, Λαρς Μπέντερ (60' Μεχμέντι), Μπελαραμπί (90' Ραμάλιο), Τσαλχάνογλου, Σον Χέουνγκ-Μιν (64' Μπραντ), Κίσλινγκ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Σχαρ, Ζίλε, Κιμ, Σβέγκλερ, Πολάνσκι (82' Οχς), Σμιντ (72' Ουτ), Φόλαντ, Ζουμπέρ, Κουράνι (58' Στρομπλ)

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Ματένια, Γιούνγκβιρτ, Σούλου, Καλντιρόλα, Χόλαντ, Χέλερ, Γκόντορφ, Νιμάιερ, Ράους (65' Κέμπε), Σάιλερ (72' Ρόζενταλ), Στοχ-Ένγκελ (87' Βάγκνερ)

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σοργκ, Μαρσέλο, Σουλτς, Αλμπορνός, Σμιεντέμπαχ (81' Αντρέασεν), Σάνε, Καραμάν, Πριμπ, Κλάους (48' Μπένσοπ), Ερντίντς (73' Σόμπιεχ)

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτς, Βερχάεχ, Χονγκ Γέονγκ-Χο, Κλάβαν, Φέουλνερ (71' Μαξ), Μπάιερ, Κορ (82' Μόλντερς), Εσβάιν, Άλντιντοπ (57' Καϊούμπι), Βέρνερ, Μπομπαντίγια

ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Πέκαρικ, Λάνγκαμπ, Λούστενμπέργκερ, Πλάτενχαρντ, Σκιέλμπρεντ, Μπέερενς, Ντάριντα, Χέγκελερ (84' Μπρουκς), Στόκερ (57' Σουλτς), Καλού (74' Χαραγκούτσι)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Ρόις (78' Καμπλ), Μιχιταριάν, Καγκάουα (85' Μπέντερ), Γκιουντογάν, Ομπαμεγιάνγκ (78' Αντριάν Ράμος)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Γιάντσκε, Σουλτς, Κρίστενσεν, Βεντ, Τραορέ (65' Χέρμαν), Στιντλ, Τζάκα (79' Νταχούντ), Γιόνσον, Ραφαέλ, Ντρμιτς (67' Αζάρ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστιλς, Νάλντο, Τιμ Κλόζε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Πέρισιτς, Βιερίνια, Γκιλαβονγκί, Ντε Μπράινε (75' Χουντ), Άρνολντ (78' Τρας), Κρούζε, Ντοστ (Μπέντνερ)

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Χραντέσκι, Ρους (76' Γκεραζινγκερ), Άμπραχαμ, Σαμπράνο, Οσίπκα, Χασέμπε, Ινούι (46' Ιγκνόβσκι), Άιγκνερ, Ρέιναρτζ, Σεφέροβιτς, Κασταιγνός (83' Βάλντσμιντ)

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Τιτόν, Κλάιν, Ινσούα (85' Βέρνερ), Χλούσεκ, Μπάουμγκαρτλ, Γκέντνερ, Ντιντάβι, Ρουπ (76' Μαξίμ), Χάρνικ (81' Κλίμεντ), Γκίντσεκ, Κόστιτς

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Ολκόφσκι (68' Ζόλερ), Έκτορ, Σόρενσεν, Χάιντς, Λέμαν, Ρίσε, Τζόγιτς (54' Οσάκο), Μπίτενκουρτ, Γκέρχαρντ (46' Βόχτ), Μοντέστε

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή (14/6)

Μπάγερν Μονάχου - Αμβούργο 5-0 (27' Μπενατιά, 53' Λεβαντόβσκι, 69', 73' Μίλερ, 87' Ντόουγκλας Κόστα)

Σάββατο (15/6)

Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε 0-3 (34' αυτ. Γκέμπε Σελάσιε, 68' Τσουπό-Μοτίνγκ, 85' Χούντελααρ)

Μάιντς - Ίνγκολσταντ 0-1 (66' Χίντερζεερ)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Χόφενχάιμ 2-1 (45' Κίσλινγκ, 71' Μπραντ, 5' Ζουμπέρ)

Ντάρμσταντ - Ανόβερο 2-2 (31', 54' Χέλερ / 48' Μπένσοπ, 62' αυτ. Σούλου)

Άουγκσμπουργκ - Χέρτα 0-1 (48' Καλού)

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ 4-0 (15' Ρόις, 21' Ομπαμεγιάνγκ, 33', 50' Μχιταριάν)

Κυριακή (15/8)

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 (13' Πέρισιτς, 17' Ντοστ/19' Ρέιναρτζ)

Στουτγκάρδη - Κολωνία 1-3 (79' Ντιντάβι/75' Μοντέστε, 77' Ζόλερ, 92' Οσάκο)

Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε 0-3

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Χόφενχάιμ 2-1

Άουγκσμπουργκ - Χέρτα 0-1

Ντάρμσταντ - Ανόβερο 2-2

Μάιντς - Ίνγκολσταντ 0-1

Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ