ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο Αμβούργο

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο Αμβούργο
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Αναβρασμός επικρατεί στην ομάδα του Αμβούργου, καθώς μετά από τις δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τη μη συμμετοχή του στον αγώνα με τη Χέρτα, o Ουάλας θα προπονείται με την κ-21 λόγω παραβίασης πειθαρχικών κανονισμών της ομάδας.

Η διοίκηση του Αμβούργου ενημέρωσε τον Ουάλας ότι στο εξής θα προπονείται με την κ-21 μετά από τα επαναλαμβανόμενα πειθαρχικά παραπτώματα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός, Κρίστιαν Τιτς, ανακοίνωσε στο Βραζιλιάνο ότι σκοπεύει να τον μετακινήσει στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον ποδοσφαιριστή να αρνείται.

Ο 22χρονος, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την κ-23 της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχει αγωνιστεί φέτος 18 φορές με την ομάδα του γερμανικού βορρά πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Ο προπονητής της ομάδας μας Κρίστιαν Τιτς ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι σκοπεύει να τον χρησιμοποιεί ως κεντρικό αμυντικό, καθώς τη δεδομένη στιγμή αποδίδει καλύτερα στη συγκεκριμένη θέση".

"Ο Ουάλας αρνήθηκε. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Χέρτα, στην οποία το Αμβούργο ηττήθηκε με 1-2, δεν ήταν παρών στο γήπεδο, προτιμώντας να μείνει στο σπίτι του.

Επιπλέον, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μπέρναρντ Πίτερς, πρόσθεσε: "Δεν ανεχόμαστε το γεγονός ότι, ενώ οι συμπαίκτες του αγωνιζόταν για την επιβίωση της ομάδας, αυτός δεν ήταν στο γήπεδο".

Η μη παρουσία του στον εντός έδρας αγώνα με την Χέρτα δεν ήταν το πρώτο πειθαρχικό παράπτωμά του από τη στιγμή που έφτασε στο Αμβούργο από τη Γκρέμιο το 2017.

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται λόγος ότι ο 22χρονος άργησε να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τη χειμερινή διακοπή, χωρίς να πάρει σχετική άδεια.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τις οποίες ο Έλληνας αμυντικός κινδυνεύει με διακοπή συμβολαίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Αμβούργο, η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από την ίδρυση της Bundesliga, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, 7 βαθμούς κάτω από τα μπαράζ της παραμονής.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ