ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νέο επεισόδιο του Σπάχιτς στο Αμβούργο

Νέο επεισόδιο του Σπάχιτς στο Αμβούργο

Ο Εμίρ Σπάχιτς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη σύντομη παρουσία του στο Αμβούργο, όχι όμως για τα επιτεύγματα του εντός αγωνιστικών χώρων! Τσακώθηκε με τρεις συμπαίκτες του!

Όσο καλός αμυντικός είναι ο Εμίρ Σπάχιτς, τόσο προβληματικό χαρακτήρα διαθέτει... Η ιδιοσυγκρασία του είχε αποδειχθεί από τη θητεία του στη Λεβερκούζεν, πρόλαβε, όμως, να επιβεβαιωθεί και στη σύντομη παρουσία του στο Αμβούργο...

Η γερμανική εφημερίδα Bild καταγράφει ένα επεισόδιο στα αποδυτήρια της ομάδας, στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία ήταν η νικήτρια με 5-0. Ένα συμβάν για το οποίο, ωστόσο, ο προπονητής, Μπρούνο Λαμπαντία, δήλωσε άγνοια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα είχε συγκεντρωθεί στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ματς και μετά από μία σύντομη ομιλία του Λαμπαντία, ο παίκτης Λούις Χόλτμπι προχώρησε σε μία παρατήρηση για τη συμπεριφορά της άμυνας σε μία φάση!

Ποια ήταν η αντίδραση του Σπάχιτς; "Βούλωστο για να μην σου κλείσω εγώ το στόμα" φέρεται να απείλησε ο Βόσνιος αμυντικός τον συμπαίκτη του!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα, αφού ο Σπάχιτς φέρεται να έχει κινηθεί απειλητικά εναντίον του Χόλτμπι, του Νικολάι Μέλερ και του Ματίας Οστρζόλεκ, στη διάρκεια μιας προπόνησης και να τους έχει στολίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα...

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ