ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπίρκι: "Δεν μπορώ να κοιμηθώ"

Head coach Thomas Tuchel, right, and players of Borussia Dortmund stand outside their team bus after it was damaged in an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017.  (AP Photo/Martin Meissner)
Head coach Thomas Tuchel, right, and players of Borussia Dortmund stand outside their team bus after it was damaged in an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ρόμαν Μπίρκι περιέγραψε όσα βιώνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του λίγες ημέρες μετά την έκρηξη στο πούλμαν της Ντόρτμουντ που κατευθυνόταν προς το γήπεδο για τον αγώνα με τη Μονακό.

Συγκλονίζει ο Ρόμαν Μπίρκι λίγες μέρες μετά το περιστατικό με την έκρηξη στο πούλμαν της Ντόρτμουντ που κατευθυνόταν προς το γήπεδο του αγώνα με τη Μονακό. Ο γκολκίπερ των Βεστφαλών περιέγραψε σε συνέντευξή του στην "Bild" όσα βιώνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, τονίζοντας πως έχει χάσει τον ύπνο του.

"Το χειρότερο είναι οι νύχτες. Ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ και φοβάμαι. Όταν ξυπνάω, είμαι χαρούμενος που είμαι στο κρεβάτι στο σπίτι", ανέφερε αρχικά ο 26χρονος.

Όσο για το αν το περιστατικό επηρέασε την απόδοση των ποδοσφαιριστών στο ματς με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ανέφερε: "Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ήμουν αργός στις αντιδράσεις μου σαν να είχα μια σκιά μπροστά στα μάτια μου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού τα συναισθήματα ξεχύθηκαν. Όλοι οι παίκτες έκλαιγαν".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ