ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπεκενμπάουερ: "Δεν παίρνουμε τον Κλοπ, έχουμε Γουαρδιόλα"

Μπεκενμπάουερ: "Δεν παίρνουμε τον Κλοπ, έχουμε Γουαρδιόλα"

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ εξέφρασε την επιθυμία του να μη φύγει από τη Bundesliga ο Γιούργκεν Κλοπ αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε πως η Μπάγερν δεν προτίθεται να μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

"Ελπίζω ο Κλοπ να παραμείνει στο γερμανικό πρωτάθλημα, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και τον έχουμε ανάγκη. Επτά χρόνια στον ίδιο πάγκο είναι πάρα πολλά.

Διαβάστε τις 24 κορυφαίες ατάκες του Γιούργκεν Κλοπ στα επτά χρόνια παρουσίας του στη Ντόρτμουντ αλλά και το πρώτο πάρτι που έστησαν προς τιμήν του οι οπαδοί των Βεστφαλών.

Κατά τη γνώμη μου έχει τα ίδια κίνητρα όπως είχε και όταν ξεκίνησε αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν συνέβαινε το ίδιο και με τους παίκτες του. Κατάλαβε πως η δουλειά του είχε τελειώσει.

Μπεκενμπάουερ: "Δεν παίρνουμε τον Κλοπ, έχουμε Γουαρδιόλα"

Τώρα χρειάζεται μία νέα πρόκληση", δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν για την επικείμενη αποχώρηση του Κλοπ από τον πάγκο της Ντόρτμουντ στο φινάλε της σεζόν, με τον "Κάιζερ" να διευκρινίζει ωστόσο πως οι Βαυαροί δεν θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Κλοπ θα έχει πάρα πολλές προτάσεις αλλά δεν θα υπάρχει πρόταση από τη δική μας πλευρά. Έχουμε ήδη έναν εξαιρετικό τεχνικό όπως είναι ο Γουαρδιόλα".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ