ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπατσουαγί: "Στην Ντόρτμουντ λόγω Μπάτμαν και... Μπομπ Σφουγγαράκη"

Dortmund's new forward Michy Batshuayi celebrates after scoring his second goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Borussia Dortmund in Cologne, Germany, Friday, Feb. 2, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's new forward Michy Batshuayi celebrates after scoring his second goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Borussia Dortmund in Cologne, Germany, Friday, Feb. 2, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Μιτσί Μπατσουαγί εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Ντόρτμουντ, υποστηρίζοντας πως το κίτρινο και το μαύρο είναι τα αγαπημένα του χρώματα λόγω Μπάτμαν και... Μπομπ Σφουγγαράκη.

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ πραγματοποίησε ο Μιτσί Μπατσουαγί, αφού σημείωσε δύο γκολ και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου οι Βεστφαλοί να επικρατούν έστω και δύσκολα με 3-2 της ουραγού Κολωνίας.

Ο Βέλγος επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απ' την Τσέλσι έναντι 1.500.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει το κενό του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος μεταγράφηκε στην Άρσεναλ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 24χρονος στράικερ εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της γερμανικής ομάδας, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως το κίτρινο και το μαύρο είναι τα αγαπημένα του χρώματα λόγω Μπάτμαν και... Μπομπ Σφουγγαράκη.

"Αγαπώ την Ντόρτμουντ. Το μαύρο και το κίτρινο είναι τα αγαπημένα μου χρώματα επειδή αγαπώ τους Μπάτμαν και Μπομπ Σφουγγαράκη", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους του:

"Στόχος μου είναι η Ντόρτμουντ να συνεχίσει τις νίκες προκειμένου να τερματίσουμε όσο ψηλότερο γίνεται. Τις τελευταίες δύο ημέρες προσπάθησα να επικεντρωθώ στο σημερινό παιχνίδι. Πήγα καλά, αλλά πάντα θέλω να τα πηγαίνω καλύτερα. Θα μπορούσα να πετύχω περισσότερο γκολ σήμερα".

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ