ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μια βραδιά γεμάτη... Ντόρτμουντ

Μια βραδιά γεμάτη... Ντόρτμουντ

To Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη βραδιά να είναι βγαλμένη απ' τα πιο όμορφα όνειρα των φιλάθλων της γερμανικής ομάδας. (VIDEO)

Ήταν μια βραδιά βγαλμένη από τα πιο όμορφα όνειρα των φιλάθλων της Ντόρτμουντ. Το Dubliner στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισε από μέλη και φίλους του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club. Περισσότερα από 60 άτομα από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, αλλά και των γειτονικών νομών έδωσαν δυναμικό παρών στην κοπή βασιλόπιτας του κλαμπ.

Το μαγαζί διακοσμημένο στα χρώματα της Μπορούσια από τα πολυάριθμα λάβαρα του κλαμπ. Και ως… επίστεγασμα όλων αυτών η πρόκριση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με δραματικό τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι επί της Χέρτα.

Την ίδια ώρα, 504 χιλιόμετρα νοτιότερα τα μέλη του κλαμπ στην Αθήνα έκαναν τη δική τους συνάντηση για να κόψουν τη δική τους βασιλόπιτα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δημοσιογράφος του OTE TV, Άλκης Τσαβδαράς, η φωνή του οποίου συνοδεύει τα περισσότερα από τα παιχνίδια της Bundesliga που μεταδίδονται από το συνδρομητικό κανάλι. Ο Άλκης ήταν μάλιστα ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας!

Δείτε το VIDEO απ' τις εκδηλώσεις:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ