ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πάει Ντίσελντορφ ο Αμπέντ

Πάει Ντίσελντορφ ο Αμπέντ

Η μεταγραφή του Μεχντί Αμπέντ από τη Νιουκάσλ στη Φορτούνα Ντίσελντορφ οδεύει στην ολοκλήρωση της, με τον Αλγερινό χαφ να ταξιδεύει στη Γερμανία την Κυριακή (2/8).

Η μετακόμιση του Μεχντί Αμπέντ από το Νιουκάσλ στο Ντίσελντορφ εισέρχεται στο τελικό της στάδιο, αφού, την Κυριακή (2/8) ο Αλγερινός χαφ αναμένεται στη Γερμανία.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα έχει απ' ευθείας συζητήσεις με τα στελέχη της Φορτούνα, ώστε να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Την άφιξη του Αμπέντ προανήγγειλε ο δημοσιογράφος του France Football, Ναμπίλ Ντζελίτ, με "τιτίβισμα" του στο Twitter.

Προφανώς, για να ταξιδέψει στο Ντίσελντορφ, ο Αμπέντ έχει λάβει την άδεια της διοίκησης της Νιουκάσλ, η οποία, προηγουμένως, έχει συμφωνήσει στα οικονομικά ανταλλάγματα με τη Φορτούνα.

Εφόσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε, ο Αλγερινός θα τεθεί οριστικά εκτός του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού, έστω και αν δεν εξελίσσονταν διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Για την ιστορία, η Φορτούνα άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Bundesliga 2 την Κυριακή (2/8), γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από την Πάντερμπορν στην έδρα της.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ