ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Με δικό του VAR ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας

Με δικό του VAR ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας

Ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, Ραλφ Ράγκνικ, επιχείρησε να πείσει το διαιτητή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπάγερν ότι έλαβε λανθασμένη απόφαση μέσω επίδειξης video με εγκαταστημένο VAR στο κινητό του! (video)

Η είσοδος παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονά τους προς το διαιτητή για τις αποφάσεις του δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.

Συνέβη και στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Μπάγερν για το DFB Pokal όταν ο αθλητικός διευθυντής των "ταύρων", Ραλφ Ράγκνικ, προσπάθησε με "ντου" στη "Red Bull Arena" να αποδείξει στο διαιτητή, Φέλιξ Τσβάγερ, ότι έλαβε λανθασμένη απόφαση στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, το έκανε με εγκαταστημένο... VAR στο κινητό του, προσπαθώντας να (απο)δείξει σε replay φάσης ότι έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αντί για φάουλ. Η ενέργεια του Ράγκνικ δεν άρεσε στον αμυντικό των Βαυαρών, Ματς Χούμελς, ο οποίος έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στον αθλητικό διευθυντή της Λειψίας:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ