ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Μας απογοήτευσε ο Παπασταθόπουλος"

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after a red card during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Sokratis leaves the pitch after a red card during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο βοηθός του Πέτερ Μπος, Χέντρι Κρίζεν, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, θεωρώντας ότι ο Έλληνας στόπερ έχει μερίδιο ευθύνης για την κατρακύλα της Ντόρτμουντ.

Αιχμές εναντίον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου άφησε το δεξί χέρι του Πέτερ Μπος, Χέντρι Κρίζεν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ολλανδία.

Μετά από την αποπομπή του διδύμου από την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ, ο Κρίζεν, που ακολουθεί παντού τον Μπος ως βοηθός, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Μπορούσια από τον Οκτώβριο πήρε την κατιούσα, με αποκορύφωμα το σερί δέκα αγώνων με μόλις μία νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

"Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, όλα πήραν την κάτω βόλτα όταν τραυματίστηκε ο αμυντικός Γιούκας Πίστσεκ. Είχε τους παίκτες στο πλευρό του, ήταν ενθουσιώδης, αλλά χτύπησε", εξήγησε στο " Tubantia" αρχικά ο 53χρονος Ολλανδός για τον φυσικό ηγέτη της ομάδας.

Στη συνέχεια, εκτόξευσε βέλη εναντίον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του υπαρχηγού της ομάδας, πίσω από τον Μάρσελ Σμέλτσερ: "Περιμέναμε περισσότερα από τον Σωκράτη. Ήταν ο δεύτερος αρχηγός μας και έπρεπε να δείξει ηγετική παρουσία. Αντιθέτως, μας απογοήτευσε".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο σχίσμα που υπήρχε στο ρόστερ: "Ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί ήθελαν να παίζουμε πιο χαμηλά, οι μέσοι και οι επιθετικοί θεωρούσαν ότι το παιχνίδι μας ήταν καλό και ήθελαν απλά να παίζουν μπροστά. Είχαμε ένα γκρουπ 27 παικτών, που ήταν πολύ μεγάλο. Βάζεις τους έντεκα, οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι είναι δυσαρεστημένοι. Η αναστάτωση αυξάνεται και προκύπτουν κλίκες".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ