ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μάριο Γκέτσε: Η συνωνυμία βλάπτει

Μάριο Γκέτσε: Η συνωνυμία βλάπτει

Ο Μάριο Γκέτσε είναι σταρ στη Γερμανία, κι όχι μόνο. Ένας συνονόματός του, όμως, έχει βρει τον μπελά του.

Η ανάγνωση του τηλεφωνικού καταλόγου της Γερμανίας, σταματά στο όνομα Μάριο Γκέτσε. Προσοχή! Δεν είναι ο Γερμανός διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου, αλλά ένας συνονόματός του. Μένει στο Ενέπεταλ, 25 χιλιόμετρα μακριά από το Ντόρτμουντ.

Στην αρχή, όταν ο Γκέτσε έπαιζε στην Μπορούσια, τα πράγματα ήτα δύσκολα αλλά υποφερτά. Αρκετά τηλεφωνήματα στο κινητό του, μπλούζες και ποδοσφαιρικά παπούτσια στην οικία του, προκειμένου να υπογραφούν και να επιστραφούν.

Και μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, στο "Μαρακανά", όλα έγιναν - αληθινά - δύσκολα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, πολλές, συνεχόμενες, αμέτρητες κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο. Μία ημέρα, είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο δερματολόγο του. Η λίστα έγραφε το όνομα, Μάριο Γκέτσε.

Μέσα σε δύο λεπτά συγκεντρώθηκε κόσμος με κασκόλ, φανέλες κλπ. Όλοι περίμεναν να δουν τον άσο της Μπάγερν Μονάχου. Αλλά, μάταια. Ήταν ο Μάριο Γκέτσε. Αυτός που δεν έχει δει ποτέ του, ποδοσφαιρικό αγώνα ολόκληρο.

"Δεν μπορείς να φανταστείς πως αντέδρασαν, όταν δεν ήταν ο Μάριο Γκέτσε που περίμεναν. Δεν με ενδιαφέρει, όμως. Εγώ δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Εκτός κι αν η Μπάγερν, θέλει να με φωνάξει στα 46 μου", λέει με χιούμορ ο εν αγνοία του διάσημος, Μάριο Γκέτσε.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ