ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μακάβριο μήνυμα των οπαδών του Αμβούργου στους παίκτες

Μακάβριο μήνυμα των οπαδών του Αμβούργου στους παίκτες

Μετά και τη συντριβή από την Μπάγερν, μοιάζει εξαιρετικό δύσκολο για το Αμβούργο να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Bundelsiga. Εξαγριωμένοι οπαδοί της ομάδας άφησαν μακάβριο μήνυμα έξω από Hamburg Volksparkstadion.

Το Αμβούργο ηττήθηκε με 6-0 από την Μπάγερν Μονάχου και μοιάζει ανήμπορο να αποφύγει τον υποβιβασμό τη φετινή σεζόν, γεγονός που εξωθεί στα άκρα οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι άφησαν ένα μακάβριο μήνυμα έξω από το προπονητικό κέντρο.

"Ο χρόνος σας τελείωσε. Δεν γλυτώνει κανείς!", έγραψαν σε ένα πανό το οποίο και κρέμασαν έξω από το Hamburg Volksparkstadion, τοποθετώντας αριστερά και δεξιά επιτύμβιους σταυρούς!

Ο σύλλογος ειδοποίησε την γερμανική αστυνομία, που ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για την προστασία των παικτών.

"Το χειμώνα όλες οι άλλες ομάδες που κινδύνευαν απέκτησαν νέους παίκτες. Η Κολωνία πήρε τον Τερόντε, η Στουτγκάρδη πήρε τον Μάριο Γκόμες, εμείς τίποτα. Η ομάδα δεν πήρε καμία βοήθεια από την διοίκηση.

Δεν λέω ότι αυτό φταίει που δεν έχουμε κερδίσει εδώ και 13 αγωνιστικές, αλλά είναι ένας από τους λόγους που υπάρχει μόνο μία ομάδα κάτω από εμάς στη βαθμολογία", ήταν το σχόλιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα του λιμανιού.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ