ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λιποθύμησε στα αποδυτήρια της Λειψίας ο Κεϊτά

Moenchengladbach's Lars Stindl, left, and Leipzig's Naby Keita challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and RB Leipzig in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Moenchengladbach's Lars Stindl, left, and Leipzig's Naby Keita challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and RB Leipzig in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ναμπί Κεϊτά κατέρρευσε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λειψίας, μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους συμπαίκτες του.

Τρόμαξαν οι συμπαίκτες του Ναμπί Κεϊτά, όταν τον είδαν να καταρρέει μπροστά στα μάτια τους στα αποδυτήρια της Λειψίας, μετά από το τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ και την εντός έδρας ήττα με 1-0.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του στην προσπάθεια να αποχωρήσει από το "Τσέντραλσταντιον".

Ο διεθνής από τη Γουινέα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διανυκτέρευσε για προληπτικούς λόγους, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για λιποθυμικό επεισόδιο εξαιτίας της έντασης.

"Αισθάνεται καλύτερα, όλα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι εντάξει. Φαίνεται πως το πρόβλημα προέκυψε από το κυκλοφορικό του. Εξαντλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα", δήλωσε ο προπονητή της ομάδας - έκπληξης της φετινής σεζόν στη Bundesliga, Ραλφ Χάζενχουτλ.

"Για να είμαστε βέβαιοι, θα συνεχίσουμε να εξετάσουμε τα αίτια τις επόμενες ημέρες. Πιθανόν να πρόκειται για μία μίξη παραγόντων. Είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν εντάξει και γι' αυτό πρέπει να δούμε τι το προκάλεσε".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ