ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κορυφή και ρεκόρ για Άιντραχτ

Κορυφή και ρεκόρ για Άιντραχτ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνεχίζει να "τρελαίνει κόσμο" στη Μπουντεσλίγκα καθώς πέρασε με 2-1 από την έδρα της Νυρεμβέργης και έκανε το "4 στα 4" (video)

Μετά τις Λεβερκούζεν, Χόφενχαϊμ και Αμβούργο, η Νυρεμβέργη έγινε το τέταρτο κατά σειρά "θύμα" της Άιντραχτ στο ξεκίνημα του φετινού γερμανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την Νυρεμβέργη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, έκανε το "4' στα 4" και ανέβηκε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί που μπορεί να την φτάσει μετά το πέρας της αγωνιστικής μόνο η Μπάγερν αν νικήσει τη Σάλκε στο μεγάλο ντέρμπι του Γκελζενκίρχεν.

Η επιτυχία μάλιστα αυτή είναι ξεχωριστή για την Άιντραχτ καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που ξεκινάει στη Μπουντεσλίγκα με τέσσερις νίκες!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο με διαγώνιο δεξί πλασέ του Χόφερ μέσα από την περιοχή στο 25', ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 60' με τον Ινούι.

Η Νυρεμβέργη ξαναμπήκε στο ματς στο 76' με σκόρερ τον Πόλτερ, όμως στο 89' έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, για να μείνει το 1-2 μέχρι το φινάλε.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νυρεμβέργη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2 (76' Πόλτερ / 25' Χόφερ, 60' Ινούι)

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αμβούργο - Ντόρτμουντ (16.30)

Βόλφσμπουργκ - Γκρόιτερ Φιρτ

Μάιντζ - Άουγκσμπουργκ

Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Φράιμπουργκ

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ (16.30)

Βέρντερ Βρέμης - Στουτγκάρδη (18.30)

Χόφενχαϊμ - Αννόβερο

Νυρεμβέργη - Φρανκφούρτη 1-2

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ