ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Κλείνει" στη Λεβερκούζεν ο Μπέιλι

"Κλείνει" στη Λεβερκούζεν ο Μπέιλι

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον ποδοσφαιρικό χάρτη ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό της η Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Γκενκ για την απόκτηση του Λέον Μπέιλι.

Μια μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία -σύμφωνα με το περιοδικό " Kicker"- έχει έρθει σε συμφωνία με την Γκενκ για την απόκτηση του Λέον Μπέιλι. Ο συμπαίκτης του Νίκου Καρέλη στη βελγική ομάδα αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και παρακολουθούνταν στενά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πριν από μερικούς μήνες, ο παίκτης είχε προϊδεάσει για μια τέτοια επιλογή, τονίζοντας πως αυτό το οποίο επιθυμεί είναι χρόνος συμμετοχής και όχι μια ηχηρή μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, που ενδεχομένως δεν θα τον βοηθούσε να εξελιχθεί. Εκτός απροόπτου, ο 19χρονος θα μεταβεί στα γραφεία της γερμανικής ομάδας μέσα στις επόμενες ώρες, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο.

Σημειώνεται ότι υπάρχει σενάριο το οποίο μιλά για ένταξη του Τζαμαϊκανού μεσοεπιθετικού στις "ασπιρίνες" το καλοκαίρι, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αναφορικά με το κόστος της μεταγραφής, αυτό θα ανέλθει στα 11.000.000 + 4.000.000 ευρώ.

Φέτος ο Μπέιλι μετρούσε 19 εμφανίσεις, 1 γκολ και 6 ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα, ενώ πέραν των "κόκκινων διαβόλων", από την Αγγλία είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και οι Τσέλσι, Λίβερπουλ, Λέστερ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ