ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Καπελώνει" τον Χούμελς ο Παπασταθόπουλος

"Καπελώνει" τον Χούμελς ο Παπασταθόπουλος

Μάχη ψήφο - ψήφο ανάμεσα σε Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ματς Χούμελς για την απάντηση στο ερώτημα σχετικά με τον κορυφαίο στόπερ στην Bundesliga! Προηγείται ο Έλληνας διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ.

Το πρώτιο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχει ολοκληρωθεί στη Γερμανία και οι συζητήσεις των ποδοσφαιρόφιλων για τους κορυφαίους του πρωταθλήματος έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga δεν έχασε την ευκαιρία και γρήγορα άρχισε να στήνει polls, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει τους καλύτερους. Στην κατηγορία με τους στόπερ δεν θα μπορούσε να λείπει ο "δικός μας" Σωκράτης Παπασταθόπουλος, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, με μεγάλο αντίπαλο τον Ματς Χούμελς!

Χεσούς Βαγιέχο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Μέργκιμ Μάβραϊ (Κολωνία) και Βίλι Ορμπάν (Λειψία) είναι επίσης στην σχετική ψηφοφορία, αλλά πίσω από τον Παπασταθόπουλο. Τον κεντρικό αμυντικό της Ντόρτμουντ πλην του Ματς Χούμελς, μπορεί να απειλήσει μόνο ο Μέργκιμ Μάβραϊ.

Ο Παπασταθόπουλος έχει συγκεντρώσει σχεδόν 11500 χιλιάδες ψήφους (21% του συνόλου), ο Χούμελς λίγο πάνω από 11000 και ο Μάβραϊ πλησιάζει τον αριθμό. Τζερόμ Μπόατενγκ, Χεσούς Βαγιέχο και Βίλι Ορμπάν ακολουθούν κατά σειρά.

"Καπελώνει" τον Χούμελς ο Παπασταθόπουλος

Το γεγονός ότι ο Έλληνας στόπερ έχει καταφέρει να υποσκελίσει δύο διεθνείς Γερμανούς δείχνει την δημοτικότητα του στη χώρα και φυσικά ότι δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.

Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να μπείτε στο σχετικό poll και να στηρίξετε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην μάχη για τον καλύτερο στόπερ της Bundesliga!

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ