ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Και του χρόνου στη Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ

Και του χρόνου στη Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ

Με γκολάρα του Αντελίνο Βιεϊρίνια η Βόλφσμπουργκ νίκησε με σκορ 1-0 την Μπράουνσβαϊγκ στο "Eintracht-Stadion" και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο πρώτο ματς, μπόρεσε να διατηρηθεί στην Μπουντεσλίγκα.

Μια πολύ κακή σεζόν ολοκληρώθηκε με θετικό τουλάχιστον τρόπο για την Βόλφσμπουργκ. Ουδείς πόνταρε ότι η ομάδα των Γκόμεθ, Μπλαστσικόφσκι, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιβαλογκί, Μπρούμα θα πάλευε για την παραμονή της, ωστόσο αυτή εξασφαλίστηκε μέσω της διαδικασίας μπαράζ.

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ στο 49', η Βόλφσμπουργκ νίκησε με σκορ 1-0 την Μπράουνσβαϊγκ στο "Eintracht-Stadion" και μπόρεσε να διατηρηθεί στην Μπουντεσλίγκα. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο "Volkswagen Arena" οι "λύκοι" είχαν κερδίσει με το ίδιο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριο Γκόμεθ στο 35'.

Η Βόλφσμπουργκ είχε τερματίσει στην 16η θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από το Αμβούργο και η Μπράουνσβαϊγκ στην τρίτη θέση της 2ης κατηγορίας, με αποτέλεσμα οι δύο τους να παίξουν μπαράζ για μια θέση στην Μπουντεσλίγκα.

Δείτε το γκολ και τα highlights της αναμέτρησης:


All Goals & highlights - Braunschweig 0-1... από goalsarena2017
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ