ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Και η Bundesliga στον ΟΤΕ ΤV

Και η Bundesliga στον ΟΤΕ ΤV

Ο ΟΤΕ ΤV παραμένει η ελληνική τηλεοπτική στέγη του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Bundesliga).

Ακόμη μια επιτυχία για το συνδρομητικό κανάλι, που πρόσφατα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την TEAM για τα τηλεοπτικά δικαιώματα τόσο του Champions League όσο και του Europa League.

Οπως γνωστοποιήθηκε από την DFL Sports Enterprises, ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τηλεοπτικούς σταθμούς 18 χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Bundesliga, η οποία θα έχει διάρκεια δύο ετών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, το ελληνικό κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα είναι ο ΟΤΕ TV και η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται άμεσα. Η συμφωνία με τις 18 χώρες θα αποφέρει στην DFL Sports Enterprises το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ, όπως επιβεβαίωσε και ο γενικός της διευθυντής, Jörg Daubitzer.

Με την πλάτη στον τοίχο η NOVA

Σημειώνεται ότι το γερμανικό ήταν ένα από τα δύο υπό διαπραγμάτευση πρωταθλήματα. Πλέον μένει το ισπανικό. Για τη νέα σεζόν, αφού μέχρι το τέλος της φετινής θα το απολαμβάνουμε στον OTE TV. Η NOVA, η οποία διαθέτει μόνο το γαλλικό από τα 5 "μεγάλα" πρωταθλήματα και έχοντας μόλις πρόσφατα βρεθεί χαμένη στη μάχη των δικαιωμάτων του Champions League, βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο, αλλά και με διάθεση να "απαντήσει", παίζοντας με δυνατά χαρτιά στο παιχνίδι της απόκτησης των δικαιωμάτων της Premiera Division.

Το συνολικό πακέτο του OTE TV

Αξίζει να υπενθυμίσουμε τι περιλαμβάνει το πακέτο του ΟΤΕ ΤV, όπως ανακοινώθηκε πριν εξασφαλίσει και τα δικαιώματα του γερμανικού πρωταθλήματος:

"Στο Champions League, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει: Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες. Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης. Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, με κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premiere League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Κύπελλο Ελλάδας, Football League), μπάσκετ (NBA, ACB, Lega Basket κα), τένις (ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 & 250 κα) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (Formula 1, Moto GP, WRC κα). Μέσα από τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 50 ζωντανές μεταδόσεις την εβδομάδα και πλούσια αθλητική ενημέρωση μέσα από τις αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV.

Ο OTE TV συνεχώς εμπλουτίζει το αθλητικό του πρόγραμμα με ποιοτικές επιλογές για το φίλαθλο κοινό, ενώ σύντομα θα διαθέσει 2 νέα αθλητικά κανάλια και θα αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTE SPORT σε high definition.

Αναλυτικά, οι διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT:

Στο ποδόσφαιρο, ο ΟΤΕ TV μεταδίδει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια τα μεγάλα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό και Γερμανικό) και Κύπελλα (Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας) και από τις ελληνικές διοργανώσεις, το Κύπελλο και την Football League. Επίσης, έχει εξασφαλίσει τη μετάδοση των προκριματικών αγώνων του Euro 2016.

Στο μπάσκετ, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν τις καλύτερες διοργανώσεις, όπως το NBA, το ισπανικό ACB και το ιταλικό Lega Basket, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν και οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

Στο τένις, ο OTE TV φιλοξενεί το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, με τα ΑTP World Tour Finals, τα ATP World Tour 500 και τα σημαντικότερα ATP World Tour 250, τα WTA International Εvents, καθώς και τα τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Roland Garros και U.S.Open μέσα από τα κανάλια Eurosport.

Επίσης, ο OTE TV μεταδίδει σε high definition όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1, Moto GP, WRC και FIA World Rallycross.

Ο ΟΤΕ TV καλύπτει επίσης σπουδαία πρωταθλήματα σε βόλεϊ, χάντμπολ, κτλ, όπως: CEV Champions League, Bundesliga Handball και EHF Champions League."

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ