ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Καφρίλα από οπαδούς της Ντινάμο Δρέσδης με κεφάλι ταύρου

Καφρίλα από οπαδούς της Ντινάμο Δρέσδης με κεφάλι ταύρου

Αποτροπιασμό προκαλεί η κίνηση των οπαδών της Ντινάμο Δρέσδης να πετάξουν κεφάλι ταύρου προκαλώντας τους αντίστοιχους της Λειψίας πριν από το μεταξύ τους ματς, για το Κύπελλο Γερμανίας. (φωτογραφία)

Συμβαίνει και στις καλύτερες (ποδοσφαιρικά) οικογένειες. Η έμπνευση των οπαδών της Ντινάμο Δρέσδης ώστε να προκαλέσουν τους αντίστοιχους της Λειψίας, πριν την αναμέτρηση των ομάδων για το γερμανικό Κύπελλο, ήταν παντελώς άστοχη και ξεπέρασε κάθε (αντι)αισθητικό όριο.

Η Λειψία χρηματοδοτείται κι ανήκει στον όμιλο της Red Bull με το παρατσούκλι της να είναι ο "ταύρος". Οι οπαδοί της Δρέσδης πέταξαν στο δρόμο έξω από το γήπεδο κεφάλι ταύρου που σκότωσαν κι αποκεφάλισαν προηγουμένως, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προκαλέσουν τους αντιπάλους τους και να δείξουν ότι το ίδιο θα συμβεί και στο αγωνιστικό μέρος.

Ακόμη και μέσα στο γήπεδο, "Glücksgas Stadium", υπήρχαν πανό κατά της ομάδας της Λειψίας και της Red Bull συγκεκριμένα, όπως: "Η παράδοση δεν αγοράζεται", "Πιείτε μπύρα όχι Red Bull".

Τελικά, η Ντινάμο Δρέσδης εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο με το ματς να λήγει ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια, αλλά 5-4 υπέρ των γηπεδούχων στα πέναλτι.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ