ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Tianjin Quanjian προσφέρει αδιανόητο συμβόλαιο στον Ομπαμεγιάνγκ!

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates his second goal after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FSV Mainz in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 27, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates his second goal after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FSV Mainz in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 27, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Tianjin Quanjian φέρεται έτοιμη να προσφέρει στον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ συμβόλαιο, το οποίο θα τον κάνει μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη!

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη γαλλική ομάδα να είναι το νούμερο ένα φαβορί για την απόκτηση του Γκαμπονέζου.

Εντούτοις, ένας πειρασμός απ' το πρόσφατο παρελθόν επιστρέφει στο δρόμο του άσου της Ντόρτμουντ, αφού κινέζικη ομάδα φέρεται έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο το οποίο αν αποδεχθεί, θα λαμβάνει 50.000.000 ευρώ ετησίως (!), σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Equipe".

Ο λόγος για την Tianjin Quanjian, η οποία πέραν του προαναφερθέντος, είναι διατεθειμένη να δώσει και στους Βεστφαλούς 80.000.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση της κινέζικης Super League και προπονείται από τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καναβάρο.

Φυσικά, εφόσον το σενάριο γίνει πραγματικότητα, ο 27χρονος φορ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, μπροστά από τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος αμείβεται με 38.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση στη Shanghai Shenhua.

Παρότι ο Ομπαμεγιάνγκ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην Ευρώπη και στο κορυφαίο επίπεδο, μια τέτοια πρόταση θεωρείται πολύ πιθανό να τον δελεάσει, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι οι Παριζιάνοι του προσφέρουν "μόνο" 14.000.000, ήτοι σχεδόν τέσσερις φορές λιγότερα!

Ο Γκαμπονέζος έχει πραγματοποιήσει 44 εμφανίσεις και έχει πετύχει 37 γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, σε όλες τις επίσημες φετινές διοργανώσεις. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μίλαν και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως για την ώρα η Παρί έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Photo credit: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ