ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η special ευχή της Ντόρτμουντ στον Κλοπ

Η special ευχή της Ντόρτμουντ στον Κλοπ

O Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε τη Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι όμως αυτή δεν τον έχει ξεχάσει. Δείτε το tweet του γερμανικού συλλόγου μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του 48χρονου τεχνικού από τη Λίβερπουλ αλλά και την απάντηση των "κόκκινων".

Στα επτά χρόνια παραμονής του στη Βεστφαλία ο Γιούργκεν Κλοπ χάρισε αμέτρητες στιγμές χαράς στους οπαδούς της εντός και εκτός συνόρων (μεταξύ των οποίων η κατάκτηση δύο σερί πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου Γερμανίας αλλά και η συμμετοχή στον τελικό του Champions League το 2013) και η προσφορά του δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ από τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου.

Έτσι, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ για τη συμφωνία της με τον Κλοπ και την συνέντευξη Τύπου που θα τον παρουσιάσει, η πρώην ομάδα του θέλησε να του στείλει τις καλύτερες ευχές της μέσω μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η special ευχή της Ντόρτμουντ στον Κλοπ

"Ακούσαμε σήμερα τα νέα. Κάθε επιτυχία στο Kop, Γιούργκεν Κλοπ", ήταν το σχόλιο της Ντόρτμουντ, το οποίο συνοδεύτηκε από μία χιουμοριστική φωτογραφία του Κλοπ, που θυμίζει το διάσημο άλμπουμ των Beatles, Abbey Road.

Από την πλευρά της η επίσημη Λίβερπουλ εκτίμησε ιδιαίτερα τις ευχές που έστειλε ο γερμανικός σύλλογος στον πρώην προπονητή του και ευχαρίστησε στα γερμανικά μέσω της δικής της σελίδας στο Twitter.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ