ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η σπάνια περίπτωση του Μάρσελ Γιάνσεν

Η σπάνια περίπτωση του Μάρσελ Γιάνσεν

Ο Μάρσελ Γιάνσεν δεν θέλησε να φορέσει άλλη φανέλα μετά τα όσα έζησε στο Αμβούργο και αποφάσισε να αποσυρθεί στα 29 του.

Αν μας έλεγε κάποιος ότι ποδοσφαιριστής που στα 29 του χρόνια με γεμάτες χρονιές στη Γερμανία, διεθνής μέχρι και πέρσι με τα "πάντσερ", χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας θα σταματούσε την καριέρα του θα μας φαινόταν σίγουρα περίεργο.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Μάρσελ Γιάνσεν ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μετά το τέλος του συμβολαίου του με το Αμβούργο.

Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι πως δεν θέλει να φορέσει άλλη φανέλα πλέον στην καριέρα του μετά τα όσα έζησε στο Αμβούργο. "Σκεφτόμουν αρκετά τις διακοπές. Υπήρχαν πολύ καλές προτάσεις, αλλά για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, θα μπορούσα να συνεχίσω ως ελεύθερος, θα μπορούσα να βγάλω και άλλα χρήματα, αλλά προτιμώ να τα αρνηθώ" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια όμως τα όσα δήλωσε στη "Bild" δεν τα ακούμε συχνά στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο Γιάνσεν είναι μια περίεργη περίπτωση ποδοσφαιριστή αφού με εξαίρεση ενός χρόνου που έπαιξε στην Μπάγερν Μονάχου όλα τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του τα έζησε σε δύο ομάδες. Η πρώτη ήταν η Γκλάντμπαχ από την οποία και ξεκίνησε από μικρό παιδί, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια παίζει στο Αμβούργο.

"Τα τελευταία χρόνια δέθηκα ιδιαίτερα συναισθηματικά με το Αμβούργο. Θα συνεχίσω να ζω στην πόλη και να αγαπώ την ομάδα. Όπως και την Γκλάντμπαχ από την οποία ξεκίνησα. Να πάω τώρα σε μία άλλη ομάδα; Όχι, δεν θέλω να λέω ψέμματα και δεν μπορώ να συνεχίσω για δύο ή τρία χρόνια ακόμα και να είμαι κάπου που δεν μπορώ να το υποστηρίξω 100%. Δεν μπορώ να φιλήσω το σήμα ενός άλλου συλλόγου. Δεν θα ήταν σωστό" τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ