ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Σάλκε απειλεί τον Μπόατενγκ με... έναν χρόνο στις εξέδρες!

Η Σάλκε απειλεί τον Μπόατενγκ με... έναν χρόνο στις εξέδρες!

Ο πόλεμος μεταξύ της Σάλκε και του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ καλά κρατεί. Διαβάστε το τρομερό μήνυμα που έστειλε ο γερμανικός σύλλογος στον παίκτη σε περίπτωση που δεν δεχτεί να σπάσει το συμβόλαιό του.

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Σάλκε όμως θεωρείται δεδομένο πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της σε κάποιο παιχνίδι, με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να διαπραγματεύονται εδώ και καιρό με τον παίκτη για το πώς θα λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους.

Μέχρι στιγμής όμως αυτό δεν έχει επιτευχθεί καθώς ο Γκανέζος άσος αξιώνει χρήματα για να απαλλάξει τους "βασιλικούς μπλε" από το συμβόλαιό του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες Μίλαν και Γαλατάσαραϊ περιμένουν στη γωνία για την απόκτησή του.

Όλα αυτά προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων της Σάλκε, με έναν παράγοντα της ομάδας να στέλνει μήνυμα στον Μπόατενγκ μέσω δηλώσεών του στη Bild: "Δεν έχουμε ανάγκη να παραχωρήσουμε τον Μπόατενγκ.

Η Σάλκε απειλεί τον Μπόατενγκ με... έναν χρόνο στις εξέδρες!

Εάν αυτός θέλει τα λεφτά μας αυτό σημαίνει πως θα μείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στην κερκίδα, εμείς είμαστε εντάξει με αυτό. Εάν αντίθετα φύγει δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ από εμάς".

Σημειώνεται πως τον περασμένο Μάιο η Σάλκε είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον παίκτη από την πρώτη ομάδα (όπως και τον Σαμ) κατηγορώντας τον για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενώ τον είχε βαλει να υπογράψει ένα χαρτί όπου παραιτούνταν από την υποχρέωσή του να συμμετέχει στις προπονήσεις.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ