ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να πουλήσει τον Ομπαμεγιάνγκ"

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP) GUIDO KIRCHNER/DPA VIA AP

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ''Bild" η Ντόρτμουντ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Ομπαμεγιάνγκ. Ποιοι μπαίνουν στην κούρσα διεκδίκησης του.

Η σεζόν για την Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει άσχημα, με τα "σύννεφα" να έχουν εμφανιστεί πάνω από την Βεστφαλία. Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Champions League και το νωθρό ξεκίνημα στην Bundesliga, που τους βρίσκει στην 5η θέση, δεν έχει ηχήσει καλά στα αυτιά των διοικούντων.

Εκτός από τις σκέψεις για απομάκρυνση του προπονητή, Πίτερ Μπος, οι εξελίξεις ίσως επηρεάσουν και μερικούς εκ των ποδοσφαιριστών.

Ένας από τους υποψήφιους ακούει στο όνομα Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο είχε υποπέσει πριν λίγο καιρό, αλλά και η αποβολή του στο Σαββατιάτικο (25/11) ντέρμπι με την Σάλκε, φαίνεται πως έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους των Βεστφαλών, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ''Bild''.

Οι ''μνηστήρες'' σε μια ενδεχόμενη πώληση του αναμένεται να είναι αρκετοί, με τις φήμες μέχρι στιγμής να τον θέλουν πιο κοντά στην μετακίνηση του στην Αγγλία και την Premier League. Λίβερπουλ και Τσέλσι, μάλιστα, είναι οι δύο ομάδες που ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

Ο 28χρονος Ομπαμεγιάνγκ έχει ''εκρηκτικό'' ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς σε 19 συμμετοχές έχει πετύχει 17 γκολ.

Photo credits: Guido Kirchner/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ