ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Ντόρτμουντ έδωσε τον Σούμποτιτς

Η Ντόρτμουντ έδωσε τον Σούμποτιτς
Σούμποτιτς-Κολονία

Ο Νέβεν Σούμποτιτς ψάχνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στη φετινή Bundesliga και ενδεχομένως να τα βρει στην Κολονία ως δανεικός από την Ντόρτμουντ.

Ο Νέβεν Σούμποτιτς αποχώρησε από την Ντόρτμουντ μετά από 8,5 χρόνια και θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Κολονία μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού τον τελευταίο καιρό, με συνέπεια να χάσει τη θέση του αρχικά στην ενδεκάδα και στη συνέχεια στις αποστολές της Μπορούσια.

Τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος και γι' αυτό ευελπιστεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στη γειτονική Κολονία.

"Έχω χαμόγελο στα χείλη σήμερα και ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση σε έναν νέο σύλλογο. Είμαι ευγνώμων για τα φανταστικά χρόνια στην Ντόρτμουντ. Θέλω να παίξω ξανά στην Bundesliga, αυτό με ωθεί", δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο άλλοτε παρτενέρ του Ματς Χούμελς στα δύο πρωταθλήματα και στον τελικό του Champions League του 2013 θα αντικαταστήσει τον Μεργκίμ Μαβράι, ο οποίος αποχωρεί για το Αμβούργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλες οι μεταγραφές σε Ελλάδα και εξωτερικό
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ