ΓΕΡΜΑΝΙΑ

H Μπάγερν "μάγεψε" τον Ζιντάν

H Μπάγερν "μάγεψε" τον Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε τετ α τετ με τον Πεπ Γουαρδιόλα στο πλαίσιο της τριήμερης παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν και δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο των Βαυαρών για την οργάνωσή τους (videos).

"Είναι ένας εκπληκτικά οργανωμένος σύλλογος με ανθρώπους όπως οι Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και Ματίας Ζάμερ, που έπαιζαν ποδόσφαιρο και πραγματικά ζουν και αναπνέουν για τους αγώνες.

Μετά το συνδυάζεις αυτό με κάποιον όπως ο Πεπ Γουαρδιόλα και τους παίκτες που είναι γεμάτοι επιθυμία και έχουν μία πολύ συγκεκριμένη ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

H Μπάγερν "μάγεψε" τον Ζιντάν
© AFP/GETTY IMAGES

Η Μπάγερν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας από τους πέντε κορυφαίους στον κόσμο, αλλα υπάρχει επίσης και μία οικογενειακή ατμόσφαιρα.

H Μπάγερν "μάγεψε" τον Ζιντάν
© AFP/GETTY IMAGES

Είμαι πάρα πολύ εντυπωσιασμένος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν στο επίσημο κανάλι της Μπάγερν στο Youtube, στο φινάλε της παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο της νταμπλούχων Γερμανίας.

H Μπάγερν "μάγεψε" τον Ζιντάν
© AFP/GETTY IMAGES

Να σημειωθεί πως Ζιντάν και Σανιόλ ήταν επικεφαλής μίας επταμελούς αντιπροσωπείας που αποτελείτο από Γάλλους προπονητές και πρώην παίκτες (οι άλλοι πέντε ήταν οι Μακελελέ, Ντιομεντέ, Λε Ρουά, Τεβίλ και Γκι Λακόμπ) και η οποία βρέθηκε στο Μόναχο το τελευταίο τριήμερο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο δουλειάς και οργάνωσης της Μπάγερν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ