ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η μεγάλη επιστροφή του Γκέτσε

Η μεγάλη επιστροφή του Γκέτσε

Ο Μάριο Γκέτσε επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους 6,5 μήνες μετά την διάγνωση που έλεγε ότι θα μείνει επ' αόριστον εκτός αγωνιστικής δράσης βγαίνοντας νικητής και απ' αυτή τη μάχη.

Ήταν 27 Φεβρουαρίου όταν η Ντόρτμουντ με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Μάριο Γκέτσε θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης επ' αόριστον καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα μυοπάθειας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει μεταβολικές διαταραχές που δεν μπορούσε να ξεπεράσει.

Για αυτό και οι γιατροί της Ντόρτμουντ μην γνωρίζοντας τι και πως πρέπει να γίνει στη περίπτωση του αλλά και πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του είχαν κάνει λόγο για επ' αόριστον αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Και όμως ο ταλαντούχος Γερμανός επιθετικός διέψευσε κάθε πρόβλεψη και μετά από 6 μήνες και 19 ημέρες από την τελευταία του παρουσία σε αγωνιστικό χώρο επέστρεψε και στους αγωνιστικούς χώρους, βγαίνοντας νικητής από μία περίεργη ασθένεια που παραλίγο να βάλει τέλος στη καριέρα του.

Ο Γκέτσε πάτησε χορτάρι ξανά και πάλι μετά από 6 μήνες και 19 ημέρες αφού συμπεριλήφθηκε στην βασική ενδεκάδα της Ντόρτμουντ στην εκτός έδρας πρεμιέρα απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ