ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Κολωνία ζητάει επανάληψη αγώνα λόγω... Παπασταθόπουλου

Η Κολωνία ζητάει επανάληψη αγώνα λόγω... Παπασταθόπουλου

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σημείωσε ένα γκολ που κατακυρώθηκε με VAR, αλλά τελικά δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει και γι' αυτό η Κολωνία ζητάει επανάληψη του αγώνα με την Ντόρτμουντ (video).

Η Ντόρτμουντ διέλυσε με 5-0 την Κολωνία, ωστόσο οι "τράγοι" δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι τον αγώνα της Βεστφαλίας, αφού θα ζητήσουν την επανάληψη του αγώνα λόγω... Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σκόραρε στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου με κεφαλιά, ωστόσο το 2-0 δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει και μάλιστα αρχικά ο Πάτρικ Ίτριχ δεν έδειξε σέντρα. Οι πρώτες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων είχαν να κάνουν με πιθανό επιθετικό φάουλ στον Τίμο Χορν από τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και γι' αυτό έγινε χρήση VAR. Το τηλεοπτικό ριπλέι απέδειξε ότι ο τερματοφύλακας της Κολωνίας παρενοχλήθηκε από συμπαίκτη του και όχι από τον Παπασταθόπουλο, με συνέπεια ο διαιτητής να τρέξει στη σέντρα, κατακυρώνοντας το 2-0.

Όπως φαίνεται από πιο προσεκτική ανάλυση της φάσης, όμως, η μπάλα πέρασε τη γραμμή δέκατα του δευτερολέπτου αφότου ο διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη του ημιχρόνου. Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν μπορεί να υπάρξει χρήση VAR και απλώς γίνεται σεβαστή η απόφαση του διαιτητή.

"Φυσικά και θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε. Ήταν μία αντικανονική απόφαση, ενάντια στους κανονισμούς και γι' αυτό ζητούμε επανάληψη του αγώνα. Είμαι υπέρ του VAR, αλλά θέλω όλα να γίνονται βάσει πρωτοκόλλου. Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει ό,τι του αρέσει", τόνισε στο "Sky" ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Γιοργκ Σμάντκε.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ