ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η επετειακή εμφάνιση της Λεβερκούζεν είναι... μνημείο κακογουστιάς

Η επετειακή εμφάνιση της Λεβερκούζεν είναι... μνημείο κακογουστιάς

Η διοίκηση της Λεβερκούζεν θέλησε να δημιουργήσει μία ξεχωριστή εμφάνιση προς τιμήν του χορηγού της ομάδας "BAYER", όμως το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φιλάθλων. (PHOTO)

O επίσημος λογαριασμός της Λεβερκούζεν στο twitter αποκάλυψε την επετειακή εμφάνιση προς τιμήν του χορηγού της ομάδας, τη φαρμακευτική εταιρεία "BAYER", όμως το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Οι διοικούντες το γερμανικό σύλλογο θέλησαν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή φανέλα στα χρώματα της φαρμακευτικής εταιρείας, όμως ο συνδυασμός του πράσινου με το γαλάζιο δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκετοί φίλαθλοι της Λεβερκούζεν αντέδρασαν μέσω twitter, ενώ δεν έλειψε και το... τρολάρισμα.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, η συγκεκριμένη εμφάνιση θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αφού φέτος συμπληρώνονται 80 χρόνια απ' την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Δείτε τη PHOTO:

Η επετειακή εμφάνιση της Λεβερκούζεν είναι... μνημείο κακογουστιάς

Μάλιστα, η επετειακή εμφάνιση της γερμανικής ομάδας θυμίζει αρκετά αυτή της Ίντερ, η οποία έκανε "πρεμιέρα" στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τη φάση των ομίλων του Europa League και χαρακτηρίστηκε η χειρότερη της διοργάνωσης.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ