ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η εξήγηση του Γκουαρδιόλα για το τετ α τετ με τον Κίμιχ

Η εξήγηση του Γκουαρδιόλα για το τετ α τετ με τον Κίμιχ

Λίγη ώρα αφότου τα... έψαλε στον Ζόσουα Κίμιχ στο κέντρο του γηπέδου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ύψωσε ασπίδα προστασίας γύρω από τον νεαρό άσο τονίζοντας πως μόνο καλά λόγια έχει να πει για αυτόν.

Η εικόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει παρατηρήσεις στον Ζόσουα Κίμιχ στο φινάλε του Ντόρτμουντ-Μπάγερν (0-0) έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, με πολλούς να στέκονται στο έντονο ύφος με το οποίο μιλούσε ο Καταλανός τεχνικός στον 21χρονο άσο των Βαυαρών

Ο τεχνικός των Βαυαρών έσπευσε πάντως να του πλέξει το εγκώμιο στη συνέντευξη Τύπου και να υπογραμμίσει ότι είχε πολύ καλή απόδοση στο "Signal-Iduna Park" απέναντι στη Ντόρτμουντ.

"Αγαπώ αυτό το παιδί. Έχει τα πάντα και μπορεί να πετύχει ό,τι επιθυμεί. Θέλει να μάθει και έχει πάθος. Όταν μιλάω για τον Ζόσουα Κίμιχ, έχω μόνο καλά πράγματα να πω.

Έχω ένα μήνυμα προς τους δημοσιογράφους: Μην λέτε ότι δεν μπορεί να παίξει στην άμυνα. Του δίνω συγχαρητήρια. Έχει παίξει στο Champions League απέναντι σε σπουδαίους επιθετικός και εδώ το έκανε απέναντι στον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 45χρονος τεχνικός.

Η εξήγηση του Γκουαρδιόλα για το τετ α τετ με τον Κίμιχ

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τη Ντόρτμουντ.

"Υποφέραμε στα πρώτα 20 λεπτά με το πρέσινγκ τους αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Αν δεν υπήρχε η Μπάγερν, η Ντόρτμουντ θα ήταν πρωταθλήτρια Γερμανίας. Αν δεν υπήρχε η Ντόρτμουντ, η Μπάγερν θα είχε ήδη κατακτήσει τον τίτλο".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ