ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η DFB απέβαλε 88 οπαδούς από τα γερμανικά γήπεδα

Η DFB απέβαλε 88 οπαδούς από τα γερμανικά γήπεδα

Καμία ανοχή στις προθέσεις χούλιγκαν της Ντόρτμουντ από την DFB, η οποία απέκλεισε δια παντός 88 άτομα από τα γερμανικά γήπεδα!

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστό πως οι γερμανικές Αρχές σταμάτησαν εγκαίρως μερίδα οπαδών της Ντόρτμουντ, η οποία κατευθυνόταν προς το Ντάρμστατ, προκειμένου να παρακολουθήσει (;) την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στις αποσκευές τους βρέθηκαν βεγγαλικά, κουκούλες, γάντια και ρόπαλα, με την ανακοίνωση της αστυνομίας να αναφέρει χαρακτηριστικά πως "οι επιβάτες είχαν άλλες προθέσεις για το ταξίδι τους στο Ντάρμστατ...".

Η DFB απέβαλε 88 οπαδούς από τα γερμανικά γήπεδα

Το βράδυ της Πέμπτης (16/2), η DFB αποφάσισε να δείξει μηδενική ανοχή στους εν λόγω χούλιγκαν των "κιτρινόμαυρων", καθώς προχώρησε σε δια παντός αποβολή τους από τα γερμανικά γήπεδα!

Μάλιστα, όπως διέρρευσε, οι πληροφορίες στάλθηκαν προς την ομοσπονδία μόλις την περασμένη Τετάρτη (15/2), ενδεικτικό της ταχύτητας δράσης.

“Αυτή η γρήγορη απόφαση, η οποία λήφθηκε σε στενή συνεργασία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της βίας σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια”, είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομοσπονδίας, Γκρόσε Λέφερτ.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά απο΄τα επεισόδια που "στιγμάτισαν" τη συνάντηση μεταξύ των Βεστφαλών και της Λειψίας στο "Signal Iduna Park", και τελικά οδήγησαν σε προσωρινό κλείσιμο του νότιου πετάλου της έδρας των "κιτρινόμαυρων".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ