ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Άιντραχτ κατά της ακροδεξιάς

Η Άιντραχτ κατά της ακροδεξιάς

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τοποθετείται σαφώς ενάντια στο ξενοφοβικό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (AFD). Τι είπε ο πρόεδρός της, Πέτερ Φίσερ

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τοποθετείται σαφώς ενάντια στο ξενοφοβικό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία". Μάλιστα, ο πρόεδρός της, Πέτερ Φίσερ, ζήτησε από τους συλλόγους της χώρας να τοποθετηθούν ξεκάθαρα κατά της AFD.

"Ελπίζω οι αθλητικοί σύλλογοι να πουν: "Ναι, καταλαβαίνουμε. Ναι, η AfD δεν ταιριάζει με τις αξίες μας", δήλωσε στην εφημερίδα "Die Welt" της Κυριακής, όμως ως τώρα είναι απογοητευμένος που οι περισσότερες ομάδες δεν ακολουθούν την πορεία της Αϊντραχτ:

"Θα ήμουν ευτυχής, εάν περισσότεροι σύλλογοι είχαν τα κότσια να πουν: Αυτές είναι οι αξίες μας, ό,τι πρεσβεύουμε και ό,τι απορρίπτουμε".

"Υπάρχουν επενδυτές, πολυεθνικές εταιρείες και χορηγοί που λένε: Το 13% των ψηφοφόρων (της AFD) αγοράζουν αυτοκίνητα από την Wolkswagen, το 13% των ψηφοφόρων πίνουν Red Bull, το 13% παίρνει ασπιρίνη. Αυτά είναι συμφέροντα που εμποδίζουν μια σαφή πολιτική στάση", είπε ακόμα ο ισχυρός άνδρας της Άιντραχτ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ