ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρόις

Dortmund's Marco Reus celebrates his opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1899 Hoffenheim at the Signal Iduna Park in Dortmund,'Germany, 06 May 2017.  (Bernd Thissen/dpa via AP)
Dortmund's Marco Reus celebrates his opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1899 Hoffenheim at the Signal Iduna Park in Dortmund,'Germany, 06 May 2017. (Bernd Thissen/dpa via AP) AP

Ο Μάρκο Ρόις απέφυγε τα χειρότερα από τον τραυματισμό του, αφού υπέστη μερική ρήξη χιαστού και δεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράση για έξι μήνες.

Παρά τον αρχικό φόβο για νέα μακρά απουσία του Μάρκο Ρόις από τους αγωνιστικούς χώρους, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για το "λαβωμένο" γόνατό του έδειξαν ότι τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα από την αρχική εκτίμηση.

Ο 27χρονος εξτρέμ υπέστη μερική ρήξη χιαστών συνδέσμων στο δεξί γόνατο και μετά από τις εξετάσεις στο νοσοκομείο του Ντόρτμουντ έγινε γνωστό ότι θα χρειαστεί να μείνει 6-8 εβδομάδες εκτός δράσης.

Οι φόβοι των ανθρώπων του συλλόγου είχαν να κάνουν με ολική ρήξη χιαστού, που θα τον άφηνε εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες στην καλύτερη περίπτωση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Ρόις θα απουσιάσει από την προετοιμασία της Μπορούσια για τη νέα σεζόν, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος τον Αύγουστο.

Photo credits: Bernd Thissen/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ