ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανικό "ντέρμπι" για Παβάρ

France's Benjamin Pavard listens to the national anthems before a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
France's Benjamin Pavard listens to the national anthems before a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και στη... μέση ο Μπέντζαμιν Παβάρ, που έχει συγκεντρώσει πάνω του τους προβολείς, ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα ρωσικά γήπεδα με την εθνική Γαλλίας.

Σε "μήλον της έριδος" εξελίσσεται για τους ποδοσφαιρικούς "κολοσσούς" της Bundesliga ο Μπέντζαμιν Παβάρ, ο οποίος βγάζει μάτια με την απόδοσή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της γερμανικής "Sport Bild" , τόσο η Μπάγερν, όσο και η Ντόρτμουντ ενδιαφέρονται σφόδρα για τον Γάλλο οπισθοφύλακα, που δεσμεύεται μέχρι το 2021 από τη Στουτγκάρδη, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθεί (διακριτικά) και η Λειψία.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, σημείο-κλειδί αποτελεί η ρήτρα αποδέσμευσης του 22χρονου άσου, η οποία ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ, όμως τίθεται σε ισχύ από το 2019, με τους Βαυαρούς να επιδιώκουν να βγουν νικητές στο διαφαινόμενο "Der Klassiker", καταβάλλοντας το συγκεκριμένο ποσό στους "Σουηβούς".

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να καταστρώνουν σχέδιο, ώστε να "κλείσουν" τον παίκτη από τώρα και να τον αφήσουν να "ψηθεί" για μία ακόμη σεζόν στη "Mercedes-Benz Arena", καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας της Βάδης-Βυρτεμβέργης εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να αποχωριστεί πρόωρα τον παίκτη.

Να σημειωθεί ότι η Στουτγκάρδη είχε δαπανήσει 5 εκατ. ευρώ πριν από δύο χρόνια, για να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Λιλ και να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του διεθνούς με τους "πετεινούς" αμυντικού.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ