ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάντε: "Θα πουληθεί ο Τσαλχάνογλου"

Σάντε: "Θα πουληθεί ο Τσαλχάνογλου"

Ο Ρούντι Φέλερ και ο Μίκαελ Σάντε με δηλώσεις τους παραδέχτηκαν πως αργά η γρήγορα ο Χακάν Τσαλχάνογλου θα αποχωρήσει από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν καθώς έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο Χακάν Τσαλχάνοχλου, θα φύγει σύντομα από τη Λεβερκούζεν καθώς όπως είπαν ο Ρούντι Φέλερ και ο Μίκαελ Σάντε, μεγάλες ομάδες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, είπε στην γερμανική Sport Bild πως: "Αρκετές μεγάλες ομάδες έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου". Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονται για τον νεαρό Τούρκο επιτελικό μέσο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "ασπιρίνων" δήλωσε: "Θέλουμε να τον κρατήσουμε εδώ αλλά αν έρθει κάποια μεγάλη πρόταση ο Τσαλχάνογλου θα πουληθεί".

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έχει συγκεντρώσει πάνω του αρκετά βλέμματα λόγω της εκπληκτικής ικανότητάς του στις εκτελέσεις φάουλ.

Δείτε τις καλύτερες εκτελέσεις του Τσαλχάνογλου

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ