ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έριξαν μπαλάκια στη... Δευτέρα οι οπαδοί της Άιντραχτ!

Έριξαν μπαλάκια στη... Δευτέρα οι οπαδοί της Άιντραχτ!

Οι οπαδοί της Άιντραχτ έριξαν εκατοντάδες μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι ο αγώνας κόντρα στην Λειψία ορίστηκε ημέρα Δευτέρα! (VIDEO)

Με 15 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία και αυτό γιατί οι φίλοι της γηπεδούχου διαμαρτυρήθηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο για ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Αυτό το ματς ήταν το πρώτο απ' τα πέντε ματς για φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν Δευτέρα και οι οπαδοί της Άιντραχτ στην έναρξη του δεύτερου 45αλέπτου πέταξαν εκατοντάδες μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο!

Η Άιντραχτ έπαιξε για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια Δευτέρα, κάτι που ξένισε ποικιλοτρόπως τους οπαδούς της, που φώναξαν συνθήματα κατά της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και κρέμασαν πανό που έγραφε "Η Δευτέρα είναι για να ξεμεθάς"!

Να σημειώσουμε πάντως πως η διαμαρτυρία με τα μπαλάκια του τένις όσο ιδιαίτερη και να είναι, δεν είναι πρωτότυπη! Κάτι ανάλογο είχαν κάνει οι φίλοι της Ντόρτμουντ προ διετίας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για τις πολύ ακριβές τιμές των εισιτηρίων...

Δείτε βίντεο:





TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ