ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιχείρηση "ξεφόρτωμα" στη Ντόρτμουντ

Dortmund's new forward Michy Batshuayi blinks to Dortmund's Andre Schuerrle after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Borussia Dortmund in Cologne, Germany, Friday, Feb. 2, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's new forward Michy Batshuayi blinks to Dortmund's Andre Schuerrle after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Borussia Dortmund in Cologne, Germany, Friday, Feb. 2, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Να ελαφρυνθεί από τα ποδοσφαιρικά... βαρίδια των Αντρέ Σίρλε και Σεμπάστιαν Ρόντε επιθυμεί η Ντόρτμουντ, στοχεύοντας -παράλληλα- στον οικονομικό εξορθολογισμό της.

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Λουσιέν Φαβρ, θέλει να... ξεσκαρτάρει το "κιτρινόμαυρο" ρόστερ, με τα ονόματα των Αντρέ Σίρλε και Σεμπάστιαν Ρόντε να φιγουράρουν σε περίοπτη θέση στην "black list" που έχει καταρτίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild".

Το κοντέρ των συμμετοχών ήταν... μηδενικό για τον Ρόντε, αφού οι τραυματισμοί τον κράτησαν στα... πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα και -όπως όλα δείχνουν- το μόνο που απομένει είναι η... έκδοση διαζυγίου, με τον 27χρονο κεντρικό μέσο να εγκαταλείπει το "Signal Iduna Park", έπειτα από δύο χρόνια, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020.

Οι επιθυμίες του 60χρονου Ελβετού προπονητή είναι... διαταγές για τους ιθύνοντες την Ντόρτμουντ, οι οποίοι πρόκειται να δείξουν την εξώπορτα και στον Αντρέ Σίρλε.

Αν και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021, ο έτερος 27χρονος Γερμανός άσος, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν (λίαν συντόμως) από τους Βεστφαλούς, οι οποίοι θέλουν να "γλιτώσουν" τον παχυλό μισθό που απολαμβάνει, ύψους 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Άλλωστε, ο άλλοτε διεθνής με τα "πάντσερ" εξτρέμ έχει τεθεί στο ποδοσφαιρικό... περιθώριο τα τελευταία χρόνια, ενώ η περσινή του σεζόν στη Bundesliga ήταν "φτωχή" σε αριθμούς, καταγράφοντας συνολικά 18 συμμετοχές με ένα μόλις γκολ.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ