ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιβεβαίωση και διάψευση για τον Αμπέντ

Επιβεβαίωση και διάψευση για τον Αμπέντ

Ο προπονητής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, παραδέχτηκε το ενδιαφέρον για τον Μεχντί Αμπέντ, αλλά, διέψευσε ότι ο Αλγερινός ταξίδεψε στη Γερμανία για ιατρικές εξετάσεις.

Στην παραδοχή ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ ενδιαφέρεται για τον Μεχντί Αμπέντ, προχώρησε ο προπονητής, Φρανκ Κράμερ, συμπληρώνοντας, όμως, ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται.

Επί της ουσίας, ο Γερμανός τεχνικός διέψευσε ότι ο Αλγερινός χαφ ταξίδεψε στη Γερμανία και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που είχε ισχυριστεί ένας δημοσιογράφος του France Football.

"Ο Αμπέντ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν περνά απαρατήρητος. Εννοείται πως δεν είναι απλά ενδιαφέρων, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Όμως, δεν είναι ελεύθερος. Κυρίως, δεν έχει προγραμματιστεί να περάσει ιατρικές εξετάσεις από εμάς" τόνισε ο Κράμερ στην ιστοσελίδα Rheinische Post.

Πάντως, ο τοπικός Τύπος του Ντίσελντορφ υποστηρίζει ότι η Φορτούνα διαπραγματεύεται με τη Νιουκάσλ την αγορά των δικαιωμάτων του Αμπέντ και μπορεί να πληρώσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά, προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ