ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιστρέφει στη Βέρντερ ο Πισάρο!

Επιστρέφει στη Βέρντερ ο Πισάρο!

Κοντά στη δεύτερη επιστροφή του στη Βρέμη για λογαριασμό της Βέρντερ, βρίσκεται ο 36χρονος διεθνής Περουβιανός επιθετικός, Κλαούντιο Πισάρο.

Την προηγούμενη εβδομάδα αποθεώθηκε από 75.000 οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου, στο "Αλιάντς Αρένα", πριν την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν.

Ο Κλαούντιο Πισάρο μπορεί να είναι ήδη 36 ετών, ωστόσο μετά το "αντίο" στους Βαυαρούς δεν σκοπεύει να πει "αντίο" και στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, δημοσιεύματα τον έφεραν, ως στόχο ελληνικών ομάδων. Ελεύθερος πλέον, ο Περουβιανός επιθετικός ετοιμάζεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα να επιστρέψει στη Βρέμη, για λογαριασμό της Βέρντερ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους: από το 1999 έως το 2001 και από το 2008 έως το 2012.

Με 176 γκολ σε 383 ματς είναι ο ξένος (μη Γερμανός) ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην Bundesliga και 9ος στη γενική κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Με τη Βέρντερ Βρέμης, ο Πισάρο έχει κατακτήσει το DFB-Pokal του 2009 και το Σούπερ Καπ της ίδιας χρόνιας.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ