ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιφυλακτική στην ανακοίνωση της για Ρόις η Ντόρτμουντ

Dortmund's Marco Reus reacts during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Dortmund's Marco Reus reacts during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η επίσημη ανακοίνωση της Ντόρτμουντ για τον τραυματισμό του Μάρκο Ρόις κάνει λόγο για απουσία αρκετών μηνών χωρίς όμως να προσδιορίζει ακριβώς τον χρόνο αποκατάστασης λόγω του ιστορικού του διεθνή άσου.

Σε επίσημη ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Μάρκο Ρόις και την αποθεραπεία του προχώρησε η Ντόρτμουντ με το σύλλογο της Γερμανίας όμως να είναι αρκετά επιφυλακτικός σχετικά με το χρόνο αποκατάστασης του.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός πως η ανακοίνωση κάνει λόγο για απουσία αρκετών μηνών και τονίζει πως λόγω του ιστορικού που υπάρχει με το συγκεκριμένο παίκτη δεν θα κάνει εκτιμήσεις ενώ αναφέρει πως ο Ρόις θα υποστεί σε επιπλέον εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ αναφέρει:

"Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο δεξιό γόνατο και θα λείψει από της αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ για πολλούς μήνες.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν νέες εξετάσεις οι οποίες θα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεραπεία που θα χρειαστεί να ακολουθήσει. Η Μπορούσια Ντόρμουντ δεν θα κάνει κάποια εκτίμηση για το χρόνο αποκατάστασης λόγω του ιστορικού που υπάρχει.

Η Ντόρτμουντ εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους".

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ