ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επέστρεψε στην Ντόρτμουντ ο Καγκάουα

Επέστρεψε στην Ντόρτμουντ ο Καγκάουα

Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντόρτμουντ υπέγραψε ο Σίνζι Καγκάουα, ο οποίος επιστρέφει μετά από τη διετή παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παίκτης της Ντόρτμουντ και πάλι είναι ο Σίνζι Καγκάουα όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος. Ο Ιάπωνας δεν μπόρεσε ποτέ να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έτσι κρίθηκε πως η καλύτερη επιλογή ήταν να γυρίσει στην ομάδα με την οποία εντυπωσίασε. Παρεμπιπτόντως, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κατόχους του Σούπερ Καπ.

"Μας παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες η ευκαιρία να πάρουμε στην Ντόρτμουντ τον Σίνζι Καγκάουα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φυσικά προσθέτουμε φοβερή ποιότητα και πάλι στην ομάδα" είπε ο Μίκαελ Τσορκ.

Από την πλευρά του ο Χανς Γιοακίμ Βάρτσκε είπε μεταξύ άλλων: "Ο Σίνζι Καγκάουα είναι ένας χαρισματικός τεχνικά δημιουργικός παίκτης. Ήθελε να επιστρέψει στην Ντόρτμουντ".

Όσο για τον παίκτη, δήλωσε: "Είχα πει την ημέρα που έφευγα ότι το κεφάλαιο της Ντόρτμουντ είχε μείνει ημιτελές για μένα. Ήταν όνειρό μου να πάω στην Premier League. Τώρα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Είναι μία μεγάλη ομάδα, ένα εξαιρετικό περιβάλλον και οι οπαδοί είναι μοναδικοί. Η Ντόρτμουντ είναι σαν οικογένεια. Είμαι περήφανος που δεν με ξέχασαν και που επιστρέφω"

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ