ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εξόφλησε για λίγες ώρες ελευθερίας!

Εξόφλησε για λίγες ώρες ελευθερίας!

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, πλήρωσε 30.000.000 ευρώ στη γερμανική Εφορία, εξοφλώντας στο ακέραιο το χρέος του και παίρνοντας ένα άτυπο "δώρο".

Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο ο, ήδη καταδικασμένος σε 3,5 χρόνια φυλάκιση, Ούλι Χένες κατέθεσε 30.000.000 ευρώ στη γερμανική Εφορία εξοφλώντας στο ακέραιο το χρέος του και έλαβε λίγες ώρες ελευθερίας, ως αντάλλαγμα.

Όπως αναφέρει στην έντυπη έκδοση της η γερμανική εφημερίδα, Süddeutsche Zeitung, ο καταδικασμένος από τη γερμανική Δικαιοσύνη πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, εξόφλησε το υπόλοιπο ποσό το οποίο χρωστούσε.

Τα 30.000.000 ευρώ που πλήρωσε στη γερμανική Εφορία ο Χένες, ήταν ικανά να του ανοίξουν τις πύλες της φυλακής Λάντσμπεργκ για λίγες ώρες το περασμένο Σάββατο, καθώς η εξόφληση του ποσού ήταν μοναδική προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί αυτό.

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, ο Ούλι Χένες είχε πληρώσει τα 10 από τα 40 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο χρόνο, πρόσφατα εξόφλησε όλο το ποσό, γεγονός που του επέτρεψε να ζήσει λίγες ώρες ελευθερίας μετά από περίπου 3,5 μήνες, προκειμένου να συναντήσει την οικογένειά του.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ