ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έκανε πλάκα η Μπάγερν: 6-0 την Βέρντερ!

Έκανε πλάκα η Μπάγερν: 6-0 την Βέρντερ!

Η Μπάγερν διέλυσε 6-0 την Βέρντερ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 54ης Bundesliga και έστειλε μήνυμα πως είναι το ακλόνητο φαβορί για το πέμπτο σερί πρωτάθλημα (video).

Αυτή η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων! Στο εναρκτήριο ματς της φετινής Bundesliga που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (26/8) η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φιλοδώρησε με έξι τέρματα την δύσμοιρη Βέρντερ Βρέμης στην "Allianz Arena", δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της στο δρόμο για το πέμπτο διαδοχικό πρωτάθλημά της.

Έκανε πλάκα η Μπάγερν: 6-0 την Βέρντερ!

Το ματς "τελείωσε" ουσιαστικά πριν καν αρχίσει από τη στιγμή που οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 2-0 στα πρώτα 13 λεπτά, με τον Τσάμπι Αλόνσο να ανοίγει το σκορ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής που πήγε στο "Γ" της εστίας και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με υπέροχο γωνιακό πλασέ.

Έκανε πλάκα η Μπάγερν: 6-0 την Βέρντερ!

Ο Πολωνός επιθετικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με χατ-τρικ αφού πέτυχε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σκόραραν επίσης οι Φρανκ Ριμπερί και Φίλιπ Λαμ.

Έκανε πλάκα η Μπάγερν: 6-0 την Βέρντερ!

O Ματς Χούμελς έκανε το δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπάγερν στη Bundesliga (είχε και μία συμμετοχή στην πρώτη θητεία του, στις 19 Μαΐου 2007) ενώ στον Τζερόμ Μπόατενγκ απονεμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της περυσινής σεζόν.

Έκανε πλάκα η Μπάγερν: 6-0 την Βέρντερ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ (74' Ραφίνια), Χούμελς, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα (78' Μπερνάτ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Τσάμπι Αλόνσο (64' Κίμιχ), Βιδάλ, Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι

Βέρντερ Βρέμης: Βίντβαλντ, Γκέμπρε Σελασιέ, Σανέ, Ντιανέ, Καλντιρόλα, Φριτς, Μπάουερ, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Γκρίλιτς (74' Έγκεστεϊν), Μπάρτελς (88' Τι), Γιόχανσον (64' Στέρνμπεργκ)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μπάγερν - Βέρντερ Βρέμης 6-0 (9' Αλόνσο, 13', 46', 77' Λεβαντόβσκι, 66' Λαμ, 73' Ριμπερί)

ΣΑΒΒΑΤΟ

Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ (16:30)

Ντόρτμουντ - Μάιντς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σάλκε

Κολωνία - Ντάρμσταντ

Αμβούργο - Ίνγκολσταντ

Γκλάντμπαχ - Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ

Χέρτα - Φράιμπουργκ (16:30)

Χόφενχαϊμ - Λειψία (18:30)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ